Ademwerk

Wil jij meer vrijheid voelen om jezelf te zijn?
Wil jij meer innerlijke rust ervaren?
Je dieper verbonden voelen met je authentieke zelf?

We ademen ons hele leven, vaak onbewust. Weinig mensen weten dat 80% van onze energiehuishouding afkomstig is van onze adem, de meeste mensen gebruiken maar 20% tot 30% van hun longcapaciteit. Tijdens een ademsessie wordt je uitgenodigd je volledige longcapaciteit te gebruiken. Hierdoor zetten we energie in beweging en wordt het mogelijk om toegang te krijgen tot onbewust opgeslagen herinneringen, onuitgesproken emoties of energetische blokkades die onbewust in het lichaam worden vastgehouden.

Ademwerk is een dynamische oefening tussen lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van bewust verbonden ademhalingstechnieken. Als we het ademhalingspatroon veranderen, kunnen we direct invloed uitoefenen op onze fysieke, mentale en emotionele staat van zijn. Deze veranderde staat van bewustzijn haalt je uit je gedachten en brengt alle aandacht en aanwezigheid naar je gevoel.

Ademwerk brengt ons in een staat van diepe ontspanning waarbij blokkades, weerstand en spanning in beweging komen en we ons makkelijker openen naar diepere lagen in onszelf.

Ademwerk opent ons naar:
– Fysieke ontspanning
– Emotionele balans
– Mentale helderheid
– Innerlijke wijsheid
– Stilte en een open hart

Ademwerk geeft ons ruimte en ontspanning om vastzittende emoties weer te laten stromen. De harmoniserende werking leert ons de taal van ons lichaam beter te verstaan waardoor we vrijer, gelukkiger en authentieker leven.

Of je nu je doel wilt leven, klaar bent om jezelf te bevrijden van onzekerheden of angsten, of gewoon wat steun zou kunnen gebruiken om weer contact te maken met je ware zelf.

Alles wat je moet weten zit al in je
Uit het hoofd in het hart

Ik bied jou de mogelijkheid een doel te stellen om tijdens een ademwerk sessie bewust aan jezelf te werken en de transformerende kwaliteit van adem te ervaren.

Justin van den Berg

holistisch life coaching, Ademwerk, Wim Hof trainer.

Locatie: Compound-Eemnes
Datum: 6 November 2022
Aanvang: 13:00 uur
Prijs: € 40 per persoon.

meer nieuws

De Beste Fitnessclub van Eemnes 2022

Compound de beste fitnessclub van Eemnes

SPORTFONDS

Wij van Compound vinden het belangrijk dat sport voor iedereen toegankelijk is. Daar zijn wij…

Ademwerk

Wil jij meer vrijheid voelen om jezelf te zijn?Wil jij meer innerlijke rust ervaren?Je dieper…