Sportschool eemnes, afvallen eemnes

Geen dieet

VErander je lifestyle

Hoe kom je nu in shape zonder dieet? Het kan, doormiddel van ons coaching traject. Doormiddel van ons coaching traject kan jij gevarieerd, lekker en gezond eten en jouw persoonlijke doel behalen. Of je nou wilt afvallen of aankomen dankzij onze methode krijg je coaching op maat om jouw specifieke doel aan te pakken.

Wij maken gebruik van een persoonlijke app met meer dan 1500, lekkere en makkelijk te bereiden recepten. Er zijn meerdere opties beschikbaar voor ontbijt, lunch diner en snacks. Het handige van deze recepten is dat ze smaakvol zijn voor het hele gezin, dus je hoeft niet apart te koken.

Maar hoe helpt ons coaching traject  jou nu bij het behalen van jouw doelen?
Heel gemakkelijk, tijdens het intakegesprek breng jij samen met jouw persoonlijke coach jouw situatie in beeld. Aan de hand daarvan worden er realistische en haalbare doelen gesteld. Deze doelen worden verwerkt in jouw persoonlijke app. Vervolgens ga jij zelf aan de slag met het invullen van de app en het uitkiezen van de maaltijden. Wat het extra gemakkelijk maakt is dat de app automatisch een boodschappenlijstje uitdraait met alle ingrediënten. Regelmatig zullen er een contact moment zijn met jouw persoonlijke coach om je vooruitgang te tracken en eventuele aanpassingen te maken.

Rieneke

trainer, voedingsdeskundige en lifestylecoach


 

Persoonlijk coaching

Op basis van een intake brengen wij jouw huidige situatie in beeld. aan de hand daarvan krijg jij van jouw coach een maat gemaakt voedingsadvies. Met o.a. je calorieverbruik, aantal maaltijdmomenten & de juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. allemaal overzichtelijk in een persoonlijke app.

Geen Dieet

Bepaal zelf wat je eet. Kies uit meer dan 1500 recepten of voer zelf je voeding in. De app past automatisch de juiste hoeveelheid aan naar jouw behoeftes. De app houdt zelfs rekening met voedingsvoorkeuren, intoleranties en allergieën. Geen calorieën meer tellen. De app doet alles voor je!

Bewezen effectief

Duizenden mensen wereldwijd maken al gebruik van deze bewezen effectieve methode en met prachtige resultaten. 

Verlies tot wel 5 kg in 8 weken tijd. 

Wat kan je verwachten

Elke week 30 min één op één check-up.

24/7  Whatsapp contact.

Gebruik van weekmeals app.

Flexibel je doel behalen.

Prijs

3 maanden traject voor slechts €39,95 p.m.

 


 

Aan de slag

Wil jij aan de slag met onze persoonlijke coaching.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Hoe dit in zijn werk gaat leggen wij kort uit:

  1. Schrijf je in via de mail en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  2. We plannen een intakegesprek waarin we jouw persoonlijke doelen bespreken.
  3. Plan jouw maaltijden (vooruit) in de weekplanner. De weekplanner past automatisch jouw calorie en eiwitdoel aan.
  4. Maak een boodschappenlijst, je kunt hier aanpassen hoeveel personen mee willen eten. Vink de boodschappen af die je eventueel al in huis hebt.
  5. Heb je alles in huis, dan kun je nu aan de slag!
  6. Wekelijks een contact moment over de voortgang.

Nieuwsgierig geworden?