movement

as a lifestyle

Welkom bij COMPOUND waar mensen de vrijheid hebben te kiezen uit verschillende manieren van bewegen. Een centraal punt waar gewerkt kan worden aan cardio, kracht, flexibiliteit, mindfulness en nog veel meer. Een plek waar de bewegingsbehoefte aangepast en vervuld kan worden op hoe iemand zich op dat moment voelt, zodat men daadwerkelijk kan sporten naar zijn of haar capaciteiten. Een plek waar mensen professioneel begeleid worden in het ontwikkelen en onderhouden van een gezonde levensstijl.
Wij willen samen met de (sport)ondernemers en inwoners van Eemnes deze plek bouwen.

Welkom bij COMPOUND

het gedreven &

ervaren team

stewy

Personal trainer

“Vanuit mijn passie voor krachttraining ervaar ik dagelijks wat de voordelen zijn van een gezonde levensstijl. Het geeft mij energie om andere hetzelfde te laten ervaren. Helaas is dit iets wat ik vaak ontbreekt op andere sportlocaties. Bij Compound is er persoonlijke interesse, aandacht en
begeleiding om alle leden de voordelen van een gezond fit en kracht lijf
en leven te laten ervaren.”

jamie-dee

dansdocent

“Ik leef om te bewegen. Het liefst dansen natuurlijk, maar ook andere sportvormen vind ik heerlijk. Ik probeer mijn lichaam zo veelzijdig mogelijk te trainen om de spieren te blijven prikkelen en zo in optimale conditie te blijven. Iets waarin ik mijn leerlingen ook wil aanmoedigen. Daarom geloof ik in COMPOUND. Een plek waar mensen kunnen genieten van een veelzijdig sportaanbod en zo altijd weer iets nieuws kunnen proberen zonder dat zij hun vertrouwde club hoeven te verlaten.”

Compound Trainer

rieneke

trainer/lifestyle coach

Lars

Trainer

Compound Trainer Lesley

LESLEY

Personal trainer