movement

as a lifestyle

Welkom bij Sportschool Compound-Eemnes, dé plek waar je kunt werken aan een gezond en sterk lichaam! Bij ons staat persoonlijke aandacht, kwaliteit van bewegen en het verbeteren van de gezondheid centraal. Of je nu wilt fitnessen, groepslessen wilt volgen of personal training, wij bieden de beste mogelijkheden en begeleiding om jouw doelen te behalen.

Bij Sportschool Compound-Eemnes geloven wij in persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Onze ervaren trainers staan klaar om jou te helpen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Wij bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s en motiverende coaching om jou te helpen succesvol te zijn en een gezonde levensstijl te behouden.

Compound-Eemnes is dé performance gym van Eemnes en omstreken. Onze moderne faciliteiten en uitgebreide trainingsmogelijkheden maken van ons de ideale plek voor iedereen die serieus bezig is met fitness. Wil jij ook werken aan een gezond en sterk lichaam? Kom dan vandaag nog langs bij Compound-Eemnes en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

het gedreven &

ervaren team

stewy

Eigenaar, Personal trainer

“Sport en beweging horen thuis in een gezonde levensstijl.  Door te zorgen voor een gezond, sterk en fit lichaam haal je het maximale uit het leven en ben je beter bestand tegen de obstakels van het leven.” Compound-Eemnes de sportschool van Eemnes waar persoonlijke aandacht, kwaliteit van bewegen en het verbeteren van de gezondheid centraal staan.

Sportschool eemnes, afvallen eemnes

Rieneke

Trainer/lifestyle coach

Lars

Personal-Trainer

Compound Trainer Lesley

Lesley

Personal-Trainer