Net even anders

Wat maakt Compound dan anders dan de rest?

Wij zijn geen fit boutique, luxe fitness of fitness studio. Wij zijn niet de grootste met de meest luxe materialen, want daar zijn er al genoeg van. Doordat veel sportscholen zo massaal zijn geworden, zijn klanten niet meer dan een nummertje. Doordat er geen oog meer is voor de klant is er ook geen oog meer voor de vraag en mist het aanbod zijn doel. Daarom bereiken veel mensen die lid zijn bij een sportschool ook nooit het doel wat ze ooit gesteld hebben.

Door vele sportscholen over de hele wereld bezocht te hebben. Hebben wij een duidelijk beeld kunnen creëren, waar een sportschool wel en niet aan moet voldoen. Dat is waar Compound anders in is, wij hebben aandacht voor onze leden en hun doelen. Iedereen sport met een doel en wij zijn er om onze leden te ondersteunen op hun pad naar dat doel. Wij zijn er om te zorgen dat onze leden hun doelen behalen en sport een onderdeel kunnen maken van hun leven. Wanneer een van onze leden geen progressie maakt, komt dat niet door hen maar door ons.

Compound is een sportschool zoals het bedoelt is. “What you see is what you get” bij ons geen futuristische apparatuur die de essentie van het bewegen weghalen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om een sterk en fit fysiek te bouwen. Zonder de elektronische afleiding van deze tijd. Wij hebben de trainers met niet alleen de papieren ervaring, maar juist ook de praktische ervaring om te zorgen dat onze leden “trainen” en niet blijven hangen in het “bewegen”.

Wil jij ervaren waar Compound voor staat? Meld je dan aan voor een proefles en kom een stap dichterbij jouw doel.

meer nieuws

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuw bij Compound-Eemnes, vanaf september Kickboksen & Krav maga voor kinderen.

Aangepaste openingstijden

Ivm de vakantie zijn er in week 30 en 31 aangepaste openingstijden.

Nieuw lesrooster 2023-24

Meer en nieuwe groepslessen bij sportschool Compound-Eemnes. Zoals Strenght & Tone, Shape & Balance en…